Om

Flir meir forside

Om boka

Flir meir er først og fremst ment å gi deg som leser en god lattersalve, en salve som kurerer stress. Er du selv glad i å fortelle historier kan boka også brukes som inspirasjon og krydder til dine egne fortellinger.

Flir meir er Ronnys debutbok, etter han i over 15 år har snakket høyt om å gi ut bok. Et raust utvalg av hans samling av flere hundre nedskrevne vitser og historier er nå blitt en humorbok med stort spenn. Her er splitter nye tekster og noen som er eldre enn forfatteren. Ronny serverer historier med underfundige poenger til ettertanke, men også ramsalte skrøner med frodig språk, og drøye poenger – akkurat slik nordlendinger i hele landet elsker dem. God lesning!

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.2 kg
Dimensjoner 20.9 × 14.8 × 0.9 cm
Utgitt av

Replikk Forlag. Ronny Johansen © 2019 – 2022

Bokdesign & Illustrasjoner God strek AS
Trykk/innbinding Interface Media AS
Sider 110
ISBN 978-82-303-4229-9
Flir meir bokomslag
Ronny tegning
Tegnet av God strek AS

Om forfatteren

Ronny Johansen

Ronny Johansen er født og oppvokst på Melbu i Vesterålen. Det vil si i den grad man kan si at han hadde noen oppvekst, siden han kun ble halvannen meter og seksten over bakken.

Flir meir er Ronnys debutbok, etter han i over 15 år har snakket høyt om å gi ut bok. Den første drømmen var å gi ut en bok om utnavn, men en samling av flere hundre allerede nedskrevne vitser og historier, gjorde veien kort til at det i stedet ble humorbok.

Ronny ble født inn i en familiebedrift og har derigjennom 12,5 års praksis fra produksjon, administrasjon og salg. Etter nedleggelse av familiebedriftene, jobbet han noen år i forskjellige bransjer før han tok videre utdanning. Han er utdannet markedsøkonom fra BI/Norges Markedshøyskole i Oslo, og har journalistutdanning fra Høgskolen i Bodø.

De siste 14,5 årene har han jobbet som senterleder for Sortland Storsenter, men en omorganisering første halvår 2019, gjorde at stillingen ble borte. Det var kanskje det som skulle til, for at Flir meir, skulle bli en realitet.

Boka er først og fremst ment å gi leseren en god lattersalve – salven som kurerer stress. Men at den også brukes som inspirasjon til fortelling i leserens egen versjon av poengene.